Oppfordrer folk til å handle lokalt

Ordfører Elbjørg står her med Herøysenteret i bakgrunnen.

Ordfører Elbjørg Larsen kommer med en oppfordring om å støtte det lokale næringslivet.

Det har vært en sommer med ekstremt mye folk i kommunen og dette har også mange lokale butikker og serveringssteder fått merke. Nå er sommeren over og turistene har dratt og da er det kanskje ekstra viktig at de fastboende er med å støtte det lokale næringslivet.

- Vi har hatt en av tidenes største turistmåneder i Herøy kommune, og dette på tross av, eller kanskje på grunn av koronaviruset.

- Vi er så heldige å bo i en av de vakreste kommunene på Helgeland. Folk kom hit i sommer for å oppleve naturen, men de trenger ei seng å sove i, en plass å spise, de vil handle, oppleve kultur og mye mer, sier Larsen.

- Nå kommer en mer rolig periode, og jeg skjønner det kan være bekymringer for framtida hos lokale bedrifter. Vi er heldige i Herøy og trenger ikke reise så langt for å få det vi trenger. Det er så god service i de lokale butikkene og de andre bedriftene. De kjenner jo også kundene sine på en helt annen måte.

- Derfor er det viktig at vi nå benytter oss av lokalt tjenestetilbud og næringsliv etter at turistene har dratt slik at vi fortsatt opprettholder et godt tilbud. Hver krone som du handler lokalt, er en investering i et levende lokalsamfunn.

- Jeg oppfordrer derfor alle til å ta vare på næringslivet og forsøke å bidra der vi kan. Det gjelder både enkeltpersoner og vi som kommune, avslutter ordfører Elbjørg Larsen.

 

Annonser