Også "Kjapp" kommer til Herøy

2_kjapp
Herøy rir på en stor "Elias"-bølge for tiden. I neste uke kommer en kopi av lettbåten "Kjapp" fra filmene om redningsskøyta "Elias" til Seløy Kystferie. Bedriften satser sterkt på å tilby sine turister spennende opplevelser og med Kjapp 1 og 2 skal virkelig folk "ut i øyan".
Seløy Kystferie har på noen få år virkelig tatt steget opp blant de store og seriøse reiselivsbedriftene i regionen.   Bedriften er blant annet med i prosjektet "Ut i øyan" som er regissert av HALD IKS. Og med sin spesielle RIB har turistene blitt tatt med på spennende og fartsfylte opplevelser til blant annet Skibbåtsvær, Sandsunvær og Ytterholmen.   Lettbåten til "Elias" Nå skal opplevelses-tilbudet utvides ytterligere. 24. mars kommer en tro kopi av lettbåten "Kjapp" fra de velkjente filmene om redningsskøyta "Elias" til Seløy.   -  Båten er så godt som identisk med "Kjapp I" som var ny i 2009.  Det er kun noen små detaljer som skiller.
 
Vi vil med "Kjapp I" og "Kjapp II" kunne ta 24 passasjerer for sightseeing-turer "ut i øyan", samt til områder som Ylvingen, Vega, Lovund, Rødøy eller andre steder, forteller Trond Olsen i Seløy Kystferie til Herøyfjerdingen.   Seløy Kystferie tar sikte på å rendyrke opplevelsesturer, og har nettopp også ansatt Kate Lisbet Jakobsen, som skal ha ansvar for mat, med mulighet for å ta med "gourmet"-måltider, med hovedfokus på havets retter.   Bygger suiter Dette skal hun også gjøre på turer ut til blant annet Ytterholmen og Sandsundvær, i tillegg til at Kate blir å finne på Seløy Kystferies "Pelles pub", forteller Trond Olsen videre.   Men det stopper ikke der. Seløy Kystferie skal også bygge 4 nye mini-suiter - meget spesielle rom for to og tre personer, med eget bad og minikjøkken.   Disse suitene skal åpnes før sommeren, forteller Olsen til slutt.   Ta en titt på Seløy Kystferies annonse her på siden hvor du også finner en link til deres nettside.
2_kjapp
Slik er "Kjapp" som Seløy Kystferie får neste uke.
2_kjapp2
Og slik er "Kjapp" i serien om "Elias".
ut_i_oeyan_trond_olsen
Trond Olsen fra da han orienterte Herøy næringsforening om Seløy Kystferie nylig.

Annonser