Øver til konserten

kulturskolen_konsert_forhaands1
Per Gunnar Pettersen og kompisene i bandet hans er begynt å peile øvinga inn mot den store kulturskole-konserten i aulaen 26. januar. Da blir det et mangfold av framføringer fra kulturskolens elever.
A-ha\'s "Foot of the Mountain" lyder gjennom veggene i kulturskolens lokaler når Herøyfjerdingen er på besøk torsdag formiddag.
 
Per Gunnar Pettersen, Sander Edvardsen, Ole Johan Zahl og Kristian Karlsen finpusser på låten de skal framføre under kulturskole-konserten ved å spille den inn i kulturskolens lydstudio. Det er mye å lære ved å høre seg selv.
 
Ny besetning
De fire guttene er kjente fra gruppa "Øyerts", men skal under konserten 26. januar framstå med ny besetning og ikke under bandnavnet.
 
Men dette er bare et av flere band som skal ha sin debut 26. januar. Jentebandet FREK og guttebandet METS skal stå på scenen for første gang.
 
Og det yngste og nyeste bandet består av fire elever fra 3. klasse.
 
Og ikke nok med det så skal i tillegg et nytt band med fire elever fra 4. klasse opptre.
 
Spente elever
Det blir spennende for både tilhørere og utøvere. For tiden er det nemlig den forestående konserten det gjelder. Øvinga rettes inn mot den.
 
Og da blir det rundt 20 numre som blir presentert fra scenen i aulaen. Da blir det også solosang og duetter i tillegg til flere instrumentalister.
 
 
kulturskolen_konsert_forhaands1
Per Gunnar Pettersen og bandet hans skal blant annet synge "Foot of the Mountain" av A-ha.
kulturskole_konsert_forhaands2
Det er mye god læring i å spille inn en låt og høre seg selv. Kulturskoleleder Reidar Moursund (t.v.) følger opptaket på skjerm.
kulturskolen_konsert_forhaands4
Ole Johan Zahl og Sander Edvardsen har kontroll på innspillinga.

Annonser