- Det er viktig å ha en arena der alle kan møtes, uavhengig av om du er innfødt herøyfjerding, sunnmøring eller fra Syria. Det skal være ufarlig å gå på arrangementene våre, og det skal alltid være noen som tar imot deg og kan sette seg ned sammen med deg og ta en kopp kaffe. På våre treff er målet at vi skal møtes og være sammen og ha det kjekt. Du skal ikke være redd for at du må sitte alene, for det er integrering som er det viktigste for oss, sier Iversen.

Kirsti forteller at det under pandemien har vært vanskelig å kunne møtes, men at de i og med at samfunnet nå har åpnet opp igjen har mange planer for foreningen.

- Vi bor i et lite samfunn og vi trenger at folk engasjerer seg i slikt. Det er viktig å ha en slik forening som har dette som fokus. Dersom det er noen som brenner for noe og har lyst å være med på å lage en god kultur for Møtestedet så er vi klar for å ta imot dem, sier en engasjert leder.

Kom på årsmøtet!
Kirsti oppfordrer alle til å komme på årsmøtet som skal arrangeres onsdag 23. februar i kommunestyresalen på rådhuset kl. 18.00.

- Kom og del tankene dine med oss. Du blir ikke valgt i styret selv om du kommer på årsmøtet, men du kan melde deg inn i foreningen og være en medspiller for oss, avslutter leder Kirsti Iversen i foreningen Møtestedet.