Ønsker nye unge sykkelrittere

Cato_forside
Lørdag og søndag har unge sykkelryttere i Herøy og Dønna muligheten til å debutere i løpet "Tour de HALD". Møt opp ved start på Dønna lørdag eller på Seløy senere samme dag, oppfordrer arrangører Cato Årnes i Sandnessjøen Og Omegn Sykkelclub.
Går du med drømmen i magen om å bli sykkelproff eller kanskje "bare" god på sykkelen? Da er sjansen kommet.   Dette, så vidt vi kjenner til, første gangen det arrangeres sykkelritt i Dønna og Herøy.   Start på Dønna - så Seløy Klokken 10 starter rittet Tour de HALD på Solfjellsjøen på Dønna. Her kan interesserte møte opp ved start på Solfjellsjøen.   Strekningen fra Solfjellsjøen til Glein tilbakelegges, før rytterne snur og sykler tilbake til start.   Og det blir ikke mange timene du får hvile hvis du skal ha med deg neste konkurranse. Klokken 17 samme dag er det rundbaneritt på Seløy i Herøy.   Sandnessjøen - Leirfjord søndag Søndag er touren kommet til Sandnessjøen og Leirfjord.   Du kan lese mer om sykkelrittet ved å trykke HER   Årnes forteller til HALD IKS sin nettside at Sandnessjøen Og Omegn Sykkelclub ble stiftet på Dønna i sin tid.   - På den tida diskuterte vi om vi skulle kalle klubben for "Ytre Helgeland Sykkelklubb".   Men, som Sandnessjøen Og Omegn Sykkelclubb har vi medlemmer fra hele HALD-regionen og derfor er det nå flott å kunne ta i bruk HELE HALD-regionen, sier Årnes.   (Foto: Anne-Sissel Jenssen, HALD IKS)
Cato_forside
- Hovedsatsingen vår er å få med mange barn og ungdom i alderen åtte til 13-14 år. Og de kan bare møte opp til start, så blir de påmeldt, oppfordrer arrangør Cato Årnes.

Annonser