God 1. omgang Etter en noe nervøs åpning av kampen tok hjemmelaget tak i kampen og eide det meste av 1. omgang. Ungguttene Sondre Hansen, Jørgen Hågensen var flere ganger frampå og prøvde seg etter å ha blitt spilt gjennom av en tidvis god Håvard Pettersen. Første målet kom etter 31 minutter og ble satt inn av Jørgen Hågensen. Bare noen minutter etterpå satte Markus Solum inn 2-0, og alt så lyst ut for hjemmelaget.

Hjemmelaget fortsatte å kontrollere kampen, men etter  41 minutter reduserte Mo 2 på et langskudd av Anton Skatland. Keepervikar og trener Dagfinn Ness Andreasen var etter ballen, men klarte ikke å avverge skuddet. Denne stillingen holdt seg til pause.

Passiv 2. omgang I 2. omgang mistet hjemmelaget initiativet i kampen og Mo 2 tok mer og mer over banespillet. Laget ble spilt bakover på banen og mistet grepet på kampen. Kvarteret ut i omgangen ble kampen avgjort i løpet av en periode på 2-3 minutter. Først satte Kim Andre Råde fra Mo 2 inn 2-2 målet og like etter kom seiersmålet av samme mann. Hjemmelaget prøvde seg litt på slutten av kampen , men det ville seg ikke.

Gule kort: Espen Alfheim, Håvard Pettersen (Herøy/Dønna) Anton Skatland, Severin Snefjellå, Aleksander Mula (Mo 2)

En lokal jury kåret Tom Roger Åkvik (3p) til den beste spilleren på hjemmelaget, sammen med Jørgen (2p) og Sondre (1p).