Søndagskampen mot Nordstranda: Lagoppstilling: Vegard Mikalsen (imål) bak fra Høyre:Øyvind Isaksen, Eirik Alfheim, Christoffer Åkerøy, Bjørnar Westin. Midten fra Høyre:Tom Roger Aakvik, Einar Solfjell, Ole Richter, Henrik Anfindsen. På topp: Håvard Pettersen, Markus Solum.

Våre spillere leverte oppløftende spill og gikk til pause med fortjent ledelse 1 - 0 etter scoring av Markus Solum.

Et kvarter ut i andre omgang fikk heimelaget straffespark og dermed sto det 1 - 1.

Bare tre minutter senere fikk en nordstrandaspiller gå opp på corner og heade ballen over Vegar Mikalsen i FK Herøy/Dønna-målet til 2 -1.

Våre spillere presset på for utlikning og hadde blant to skudd i tverrliggeren bak Nordstrandas keeper.

Men flere mål ble det ikke.

Lørdagens kamp på Steigen: Startoppstilling: Vegard, Øyvind, Eirik, Christoffer, Henrik S, Tom Roger, Ole, Geir, Håvard, Bjørnar, Henrik.

Etter 0 - 5 ved pause kom FK Herøy/Dønna sterkt tilbake etter pause, etter noen interne rokkeringer på laget.

Noen minutter ut i omgangen blir Tom-Roger Aakvik felt innenfor 16-meteren og Håvard Pettersen reduserer til 5 - 1 på straffespark.