Nytt avdelingskontor i Herøy

Torsjon etablerer nytt avdelingskontor i Herøy_Erlend_bredde

I midten av mars ble Erlend P. Valberg ansatt i konsulentselskapet Torsjon AS. Da ble det samtidig etablert nytt avdelingskontor i Herøy.

Erlend er 54 år og kommer opprinnelig fra Leirfjord, men er bosatt på Tenna i Herøy. Han er utdannet maskiningeniør med spesialisering i vedlikeholds- og sikkerhetsteknologi og kommer rett fra jobben som HMSK-ansvarlig i Seløy Undervannsservice AS.

Yngve Almås Larsen, daglig leder i Torsjon, skriver i en pressemelding at han ønsker den garvede høgskoleingeniøren velkommen.

- Erlends varierte erfaring fra oljebransjen, bygg og anleggsbransjen, samt mekanisk industri er ettertraktet på jobbmarkedet. Etter mange år med samarbeid er jeg veldig glad for at Erlend nå er blitt en del av Torsjon sitt team.

- Alle byggherrer har etter Byggherreforskriften, fått et ekstra ansvar for å verne arbeidstakere mot farer. Dette krever mye forebyggende arbeid. Det er nå lovpålagt å koordinere sikkerhet, helse og arbeidsmiljø (SHA) mellom alle parter. Dette skal skje i alle fasene av prosjektene. Eksempelvis under planlegging, prosjektering og ikke minst utførelsen av bygge-, og anleggsarbeider. Erlend skal nå inn i rollen som SHA-koordinator for å ivareta dette ansvaret på vegne av ulike Byggherrer på Helgeland, sier Larsen.

- Etter mange års samarbeid fikk jeg denne muligheten og takket ja. Torsjon AS har vært i jevn vekst siden etableringen i 2016 og yter stor respekt i markedet. Nå håper jeg å bidra med at denne positive utviklingen fortsetter, sier Valberg. 

Torsjon AS
Torsjon AS har firmaadresse i Sandnessjøen og ble etablert i februar 2016. Bedriften tilbyr profesjonell prosjektledelse, kombinert med tekniske ingeniørtjenester til kunder på Helgeland. Bedriftens største kunder er innenfor energiforsyning og kommunal sektor.

Torsjon jobber med alt fra barnehager og brannstasjoner, til undersjøiske kraftkabler og transformatorstasjoner.

Her er bilder fra ulike prosjekt som firmaet har vært involvert i.
Torsjon etablerer nytt avdelingskontor i Herøy_ulike prosjekt.jpg

Torsjon etablerer nytt avdelingskontor i Herøy_Yngve
Yngve Almås Larsen er veldig fornøyd med å kunne opprette avdelingskontor på Herøy og tilby Erlend Valberg jobb. Særlig i disse corona-tider.
Torsjon etablerer nytt avdelingskontor i Herøy_Erlend
Erlend P. Valberg har startet i ny jobb, og åpnet med det Torsjon sitt avdelingskontor i Herøy.

Annonser