Bedriften er etablert i hjemmekjære og vakre omgivelser på Seløy i egen hage, tilknyttet egen bolig. Her har hun fått sin «handyman» Geir til å lage et lite og intimt drivhus/veksthus i rustikk og tropisk stil.

Stine-Mari forteller at hun har vært opptatt av blomster så lenge hun kan huske. Interessen har hun hun nok arvet etter sin farmor Ester Olsen som var kjent for sin flotte hage. Da hun overtok huset etter sine besteforeldre følte hun seg derfor nesten forpliktet til å fortsette i samme ånd. Allikevel fjernet hun mange av de flotte blomsterbedene utenfor huset på grunn av at hun mente at hun ikke ville klare med dem. Dette sier hun at hun angrer på nå.

- Jeg har allerede solgt en god del, og satser i hovedsak på litt sjeldne og spesielle grønnplanter. Mange av disse har jeg samlet på selv, og en god del av dem finnes også i stua mi, sier Stine-Mari.

Det meste av plantene kommer fra en blomstergrossist, men Stine-Mari forteller at hun også har sådd en del frø som hun håper skal bli til noe etter hvert.

- Jeg skulle egentlig bare ha noe for meg selv, men så ballet det på seg. Jeg har jo bestandig hatt en drøm om å holde på med blomster, og brukte å alltid å dra til «mor» for å få gode råd hvis jeg hadde en syk plante. Det begynte egentlig med at jeg hadde samlet en masse planter selv som jeg nå har tatt stiklinger av. Etter hvert tenkte jeg på om jeg skulle starte et enkeltmannsforetak og nå er jeg i gang, forteller Stine-Mari Olsen.

Stine-Mari forteller at hennes mor tidligere jobbet på gartneriet til Jan Tore Jakobsen på Staulen, og at hun da ofte dro dit sammen med sin mor etter skoletid.

- Jeg kan huske at jeg da elsket å bare kunne stå i døra og kjenne lukten av blomstene, avslutter Olsen.

Stine-Mari Olsen og «Olsen Godt Planta» er ellers aktiv på sosiale medier og du finner bedriften hennes på både TikTok, Instagram, Snapchat og Facebook