Sist helg deltok Signe Lenning, Nila Lorvik, Filip Andre Brasøygård Johansen og Marius Sandvær på rankingstevne i Oslo.

- Resultatene var bra og vi var nær ved å komme i to kvartfinaler. Det var bare noen få poeng som skilte. Dette er ei turnering der Norges beste badmintonspillere og det var over 30 deltakere i denne klassen. Resultatmessig ble det to 9. plasser og en 6. plass i mix og det er vi godt fornøyd med.

- I tillegg til disse spillerne deltok også Live Hov Grønbech i klasse U19 og fikk en 3. plass i single og en 5. plass i mix og double. Hun bor nå i Oslo, men spiller fortsatt for Herøy, sier trenerne Elin Karina Hanssen og Kent Roger Sandvær.

Live går på Wang Toppidrett badminton der hun satser videre blant Norges beste spillere. I og med at hun er blant de yngste spillerne i U19 er dette meget gode resultater.

Vi hadde også en gjeng som deltok på Klæbu sist helg og der vant Ingvild Håland gull i både single og double i A-klassen for senior og Ole Christoffer Olsen vant gull i B-klassen. Børge Håland spilte for første gang herresingle i A-klassen og leverte også gode resultater selv om han ikke gikk helt til topps. Det ble også premie på meg selv om jeg nok stilte i en lavere klasse, sier Elin Hanssen.

Badmintongruppa i Herøy IL har nå rundt 60 spillere i trening og alt tyder derfor på at fremdeles gror godt i dette miljøet.