Nye lys på plass i Herøyhallen

Nye lys i Herøyhallen_Kent Roger

Det har nå kommet på plass nye lys i Herøyhallen. Dette har lenge vært et ønske fra brukerne, og da spesielt fra de som spiller badminton.

De gamle lysene i Herøyhallen hadde et lys som fort kunne virke blendende i idretter der man er avhengig av å se opp. Det ble derfor for flere år siden meldt inn et ønske fra badmintongruppa om at man ønsket å få byttet lysene. Nå er endelig lysene byttet ut og leder i badmintongruppa Kent Roger Sandvær er selvsagt glad for at de nye lysene nå er på plass.
 
- De gamle lysene var industrilys som er lite egnet til idrett, og vi er selvsagt fornøyd med at vi nå har fått nye lys som er beregnet for idrettshaller, sier Sandvær.
 
Det er nå installert LED-lys som gir langt bedre lys og i tillegg gir mye mindre blending. Samtidig kan man styre og regulere lysene som man vil. De kan programmeres med ulike innstillinger som kan brukes i forbindelse med konserter og andre arrangement i hallen. Denne programmeringen er foreløpig ikke på plass, men vil bli gjort etter at brukerne av hallen har kommet med sine ønsker. 
 
Etter det vi kjenner til er mengden lys ved full effekt på omtrent det dobbelte, samtidig som man sparer rundt 40 kroner for hver dag dersom lysene står på hele dagen.
Nye lys i Herøyhallen_Kent Roger
Leder i badmintongruppa i Herøy idrfettslag, Kent Roger Sandvær, er glad for at de nye lysene nå er på plass.
Nye lys i Herøyhallen_styring
Det vil bli programmert ulike innstillinger for lysene som styres fra denne tavla.

Annonser