Tom var på ferie i Herøy i sommer sammen med samboeren. De likte plassen og hadde derfor lyst til å komme tilbake hvis muligheten kom. I går, mandag 18. februar, hadde Tom Farmen Nerli sin første arbeidsdag som turnuslege på legekontoret i Herøy, og her skal han være i tjeneste fram til midten av august. 

- Jeg kommer fra Larvik og er oppvokst ved sjøen, har hytte ved sjøen og er er vant med båt, sjø og hobbyfiske, forteller Tom.

Spilte fotball for Mosjøen i fjor
I fjor var han i sykehuspraksis på sykehuset i Vefsn og der var den fotballinteresserte turnuslegen også en del av fotballaget til Mosjøen.

- Jeg liker å spille fotball og mens jeg var i Mosjøen på sykehuspraksis trente og spilte jeg kamper sammen med MIL. På grunn av at jeg var skadet omtrent halve sesongen fikk jeg nok bare vært med i åtte kamper, sier Tom.

Trener med Herøy/Dønna 
- Jeg har meldt min ankomst til trener for Herøy/Dønna, men vet ikke hvor mye tid jeg får til rådighet. Det blir nok ikke enkelt å få tid til alt, men jeg har ihvertfall planer om å trene sammen med dem, så få vi se hva det blir til. Tidligere har jeg spilt i 2. divisjon for Larvik, som nå heter Fram Larvik Fotball, men det begynner å bli noen år siden, sier Tom Nerli. 

Vært på Dønnamannen
I tillegg til sjøen ser det også ut som fjellene i våre nabokommuner frister den nye turnuslegen.

- Jeg har faktisk også vært oppe på Dønnamannen i sommer. Jeg har en kompis som har vært på Dønna, og da jeg var og spilte fotballkamp i Sandnessjøen fikk jeg ideen om å ta meg en tur dit sammen med samboeren. Jeg må nok innrømme at jeg syntes det var veldig bratt og luftig der, da jeg dro meg opp langs tauene, forteller Nerli.

Kajakkinteressert
Tom har også erfaring med kajakk og siden sjefen Inge Skauen driver med kajakk i stor stil er det nok også sannsynlig at han får seg noen turer med kajakk i løpet av våren og sommeren.