I forbindelse med at det er "Friluftslivets år" i 2015 har jentegruppa JeSS tatt mål av seg til å arrangere seks turmarsjer i februar, mars.og april. Første turmarsj ble arrangert på Sør-Herøy 15. februar andre turmarsj i Øksningan 1. mars og nå er det klart for turmarsj nummer tre på Seløy.

Hver tur inneholder registrering, aktivitet, bålkaffe og sosialt samvær og alle turene går søndager klokken 12.00.

Trekning av gavekort
Det er utarbeidet et eget deltakerkort der man kan samle fem registrerte turer i løpet av vinteren og våren. Den siste turen ender i en flott avslutning og noe ekstra. Alle som samler fem turer får en oppmerksomhet siste turdagen og blir samtidig med i trekning av gavekort knyttet til friluftsliv.

Selv om man ikke har anledning til å delta på fem turmarsjer er det selvsagt bare å møte opp på det man rekker. Det viktigste er at man kommer seg ut og får rørt seg litt samtidig som man får hilst på andre turgåere i trivelig sosialt samvær.

Flere alternativ
Det er flere alternative turløper å velge mellom på turmarsjen på Seløy. Man kan enten gå rundt Staulen, Storrunden eller over Storhåjen og følge fjæra og videre mot Bukkholmen. Det er bare å velge det man føler for.

Startkontigent for voksne er kroner 20.-

Jentegruppa JeSS ønsker både gamle og nye turgåere, fastboende og hyttefolk, barn og voksne velkommen til en flott friluftsopplevelse søndag 15. mars.

Her er oversikt over alle turmarsjene:

  • 15. februar: Sør Herøy, Startskuddet går med utdeling av deltakerkort og pannebånd med JeSS-reklame
  • 1. mars: Øksningan
  • 15. mars: Seløy
  • 29. mars: Tenna
  • 12. april: Nord-Herøy
  • 26. april: Staulen, avslutning og noe ekstra