Ny streaming av gudstjeneste fra Herøy kirke

Herøy kirke streaming

Søndag 29. mars kl. 12.00 blir gudstjenesten fra Herøy kirke nok en gang overført på Herøy kirke sin Facebook-side.

- Veldig mange fulgte med på Facebook da Herøy kirke sendte søndagens gudstjeneste i direkte streaming på kirken sin Facebook-side, og det kommer en ny streaming søndag den 29. mars klokka 12.00 fra kirken, opplyser sokneprest Gunver Birgitte Nilesen.

- Bilde og lyd vil være bedre, men det vil fortsatt bare være prest, organist og kirkeverge som deltar på sendingen. Om noen har lyst på at komme og synge, så sangen toner lite fyldigere, da kan man sende melding til organist Marija på tlf. 484 35 874. Kirken er stor nok til at vi kan stå langt fra hverandre om 1-2 frivillige sangere, som ikke er i isolat eller karantene, melder seg, sier Nielsen.

- På søndag er det Fasteaksjonsdag, som er den dagen konfirmantenes innsamling til Kirkens Nødhjelp begynner på alvor. Vær derfor oppmerksom på konfirmantene sine oppfordringer til å gi et bidrag til Kirkens Nødhjelp.

Bidrag sendes ved å gå inn på Herøy menighet sin innsamlingsaksjon for Kirkens Nødhjelp på Facebook.

Salmene som synges ved gudstjenesten på søndag er:

  • Nr. 801 Morning has broken
  • Nr. 737 Herre, du vandrer forsoningens vei
  • Nr. 734 Guds kjærleik er som stranda og som graset
  • Nr. 624 Må din vei komme deg i møte

- Om man ikke har en Norsk Salmebok fra 2013 hjemme, så legges alle tekstene ut på Herøy kirkes FB-side som bilder som man kan skrive ut, slik at man virkelig kan være med i salmesangen eller lese hva det synges.

- På gjensyn søndag den 29. mars klokka 12.00  til gudstjenestestreaming fra Herøy kirke, avslutter Nielsen.

Trykk her for å komme inn på Herøy kirke sin Facebook-side.

 

Annonser