Sist mandag vant laget 5 - 1 borte mot Bossmo/Yttern og viste med det at formen er i anmarsj.

Dårlig bane Mandagens kamp skulle egentlig gått på gressbanen i Brønnøysund.

- Da vi kom fram fikk vi beskjed om at gressbanen var for våt og vi ble til slutt henvist til den gamle kunstgressbanen.

Det ble meget vanskelige spilleforhold og jeg er fornøyd at vi kom så bra fra kampen, sier den ene av trenerne for laget, Bjørn Are Hansen til Herøyfjerdingen.

Uhell ved baklengs En miss i forsvaret hos vårt lag gjorde at vertene ledet 1 - 0 ved pause. Hansen karakteriserer scoringen som et uhell.

Utover i andre omgang var det liten tvil hvilket lag som var best.

- Vi fikk utover andre omgang større presisjon i pasningsspillet og produserte en rekke sjanser vi burde scoret på, sier Bjørn Are Hansen videre.

Espen Lian  Espen Lian fra Dønna gjorde jobbet sin godt som spiss i sitt comeback i Herøy/Dønna-drakten og var sist på ballen ved alle tre anledningene.

Med dette er juniorlaget ferdig med alle sine bortekamper, etter at Mosjøen og Stålkameratene har trukket sine lag fra serien.

Våre gutter skal imidlertid møte Bossmo/Yttern og Brønnøysund heime i høst.