- Vi har fått til en kjempeavtale med Marine Harvest i jubileumsåret der vi kan selge den nye klubbdressen til omtrent halv pris. Den er i meget god kvalitet og er blitt veldig flott, sier leder i Herøy IL, Kiristi Iversen.

- Klubbdressen selges for kr. 350,- for barn og kroner 500,- for voksne og dette er omtrent halv pris av butikkpris.

Tilbud til alle medlemmer
Den nye treningsdressen kan kjøpes av alle medlemmer i idrettslaget og dersom det er noen som ikke er medlem enda så kan de ordne dette på Herøy Sport & Fritid. Det koster bare 100 kroner i året å være medlem og da nyter du også godt av klubbkvelder på sportsbutikken der du kan kjøpe varer med 30 prosent rabatt.

Skaper identitet og tilhørighet
Kirsti Iversen sier til Herøyfjerdingen at det har vært et bevisst valg å prøve å få med hjørnesteinsbedriften i kommunen til å være med på sponsing av den nye treningsdressen.

- På denne måten kan unger og andre som har dressen på vise at de er stolte av hjørnesteinsbedriften i kommunen. Når vi deltar på Norway Cup og andre turneringer kan vi fortelle med stolthet at dette er hjørnesteinsbedriften i kommunen, sier Kirsti.

Valgfri bukse
Dersom du ikke ønsker å kjøpe den vanlige vindbuksen som følger med jakken kan du velge treningstights eller vindtights til voksne.

Bestilles på sportsbutikken
Alle som skal bli med i hovedbestillingen på den nye treningsdressen må bestille den på på Herøy Sport og Fritid (MX-Sport) innen 15. juni.

På sportsbutikken kan dere også prøve ulike størrelser av jakken og se på de forskjellige buksealternativene.