Ny hovedsponsor for Herøydagan

Seløy Sjøfarm hovedsponsor for Herøydagan

Seløy Sjøfarm har kommet inn som ny hovedsponsor for Herøydagan. Totalt bidrar lokalt næringsliv og kommunen med over 300 000 kroner i rene penger til årets arrangement. I tillegg bidrar også mange med flotte gevinster.

Herøydagan har nå fire hovedsponsorer i tillegg til supersponsor Marine Harvest. Foruten Seløy Sjøfarm er dette Helgeland Sparebank, Helgeland Blad og ikke minst Herøy kommune.

Leder i Herøydagan Britt Anne Karlsen var for ei tid tilbake på besøk i de nye lokalene til Seløy Sjøfarm og fikk en liten orientering fra daglig leder Jan Erik Jakobsen. Seløy Sjøfarm drives langt på vei som en familiebedrift med broren Svein Cato og Jan Eriks sønner Andreas og Steffen som medeiere og ansatte i virksomheten. Selskapet driver meget godt og har de seneste årene levert meget gode driftsresultater. Nylig har de investert tungt sammen med flere aktører i et nytt fartøy for miljøvennlig avlusning av laks gjennom selskapet Hydro Fish Care AS.

Herøydagan er kanskje den eneste festivalen i fylket som ikke arrangerer fest og er avhengig av et godt salg av alkohol for å dekke inn sine kostnader. Dette hadde ikke vært mulig uten utrolig god støtte fra næringslivet og kommunen.

Herøydagan starter allerede torsdag 22. juni klokken 19.00 med et foredrag av Jon Ove Ottesen i Herøy skoles aula. 

Trykk her for fullstendig program.

Seløy Sjøfarm hovedsponsor for Herøydagan
Leder i Herøydagan Britt Anne Karlsen var for ei tid tilbake innom Seløy Sjøfarm og viste sin takknemlighet for at bedriften kommer inn som ny hovedsponsor. Her er hun sammen med daglig leder og en av eierne Jan Erik Jakobsen.
Helgeland sparebank sponser Herøydagan
Helgeland Sparebank har vært en av hovedsponsorene til Herøydagan i mange år. Fra venstre: Elin Karina Hanssen, Roar Myrstad og Britt Anne Karlsen da avtalen ble fornyet med ytterligere to år for ei tid tilbake.

Annonser