Badmintongruppa i Herøy driver veldig godt og gjør seg bemerket på turneringer over hele landet. De har også flere spillere som hevder seg helt i Norgestoppen. For å drive denne idretten krever dette ofte lange reiser for de som skal delta. De er derfor helt avhengig av gode sponsorer for å kunne utøve sin idrett. I februar fikk badmintongruppa overrakt 50000 fra gavestiftelsen i Helgeland sparebank. De fikk også en julegave på 15000 kroner fra det nystartede firmaet Hydro Fish Cash, der også eierne i Seløy Sjøfarm er inne på eiersiden. Fra før har gruppa Helgeland Kraft og Helgeland Sparebank inne som hovedsponsorer mens Marine Harvest er hovedsponsor for idrettslaget og samarbeidspartner for Marine Harvest Cup i badminton som skal arrangeres i slutten av april i Herøyhallen.

Nylig var leder Ann-Kristin Lenning sammen med nestleder og trener Ole Christoffer Olsen innom lokalene til Seløy Sjøfarm og signerte en avtale som sikrer dem 60 000 kroner fordelt på tre år. Ole Christoffer jobber for øvrig for firmaet Hydro fish Care som er lokalisert i samme lokaler som Seløy Sjøfarm.

- Vi er veldig takknemlig for den nye avtalen og dette er sammen md de andre bidragsyterne et viktig bidrag for at vi kan opprettholde den store aktiviteten vi har i gruppa, sier Lenning.

Tidligere aktiv
Daglig leder ved Seløy Sjøfarm, Jan Erik Jakobsen, var i sin ungdom en habil badmintonspiller og var aktivt med i badmintongruppa under oppstarten på 80-tallet. Det var da Ragnar Johansen som opprinnelig kom fra Gåsvær flyttet til Herøy fra Kristiansand og startet maleforretning i det gamle biblioteket at det virkelig ble fart på badmintonmiljøet. Dagens trener og profil Torgeir Lenning var en av dem som allerede da fikk smaken for dette spillet.