Ny hovedinngang til biblioteket

Ny inngang på biblioteket_Mats

Den nye inngangsdøra til biblioteket er nå ferdig montert og er klar for bruk.

Biblioteket oppfordrer alle lånere utenfor skolen til å benytte seg av denne inngangen når de skal bruke biblioteket. Inngangen ligger ut mot skoleplassen på ungdomstrinnet.

- Jeg er veldig glad for at vi nå har fått en inngangsdør som går direkte inn til biblioteket. Det er naturligvis flott med en egen dør i seg selv, men det er også spesielt nyttig med tanke på smittevern, da lånere slipper å møte på elever og lærere i korridoren, sier biblioteksjef Mats Haugen Aspaas.

I tillegg er det nå satt opp en utlånsautomat på biblioteket, slik at bibliotekbrukere kan låne materiale selv, om ønskelig. Alt man trenger da er et lånekort, som du får gratis i skranken.

Meråpent bibliotek
Dør og utlånsautomat er montert i forbindelse med prosjektet Meråpent bibliotek. Dett er et tilbud som gir bibliotekbrukere tilgang til biblioteket når bibliotekaren ikke er til stede. Man kan da låne bøker og filmer på morgenkvisten, kveldstid og i helgene. Det meråpne tilbudet er rett rundt hjørnet, men avventes på grunn av koronaviruset. Mer informasjon kommer når det nærmer seg.

Trykk her for å komme inn på bibliotekets hjemmeside.

Ny inngang på biblioteket_Mats ved terminal
Biblioteksjef Mats ved den nye selvbetjeningssentralen.

Annonser