Første omgang ble ingen stor forestilling av noen av lagene. Kampen var oppjaget med mye feilpasninger og lite samhandling. Brønnøysund er godt med i kampen og er farlige på sine dødballer, men det er lite som stemmer når det skal avsluttes på mål.

De store sjansene kommer ikke før mot slutten av omgangen. Etter 44 minutter kommer Espen Alfheim gjennom alene med keeper etter godt spill av hjemmelaget, men avslutningen blir for dårlig og går over mål.

Minuttet etter fører godt spill til at Sondre B. Hansen blir alene med keeper, men også denne avslutningen går utenfor målet til Brønnøysund.

Andre omgang starter friskt og allerede etter to minutter kommer Jørgen Hågensen alene med keeper etter et flott forarbeid og glimrende pasning av Espen Alfheim. Jørgen gjør ingen feil og stillingen er nå 1-0 til hjemmelaget.

Brønnøysund har på ingen måte gitt opp kampen og kommer flere ganger fri på sin høyre side. Etter 12 minutter får Brønnøysund frispark som blir slått inn i feltet til og havner hos Fredrik Kristiansen. Han gjør ingen feil alene med keeper og skårer sikkert slik at stillingen nå er 1-1. I denne situasjonen var det dårlig kommunikasjon og tellefeil i hjemmelagets forsvarsrekke.

Brønnøysund slår mye langt og prøver flere ganger å komme gjennom på sin høyre side. God sikringsjobb hos hjemmelaget hindrer imidlertid at de store målsjansene kommer.

Etter 73 minutters spill i går Espen Lian hos hjemmelaget på et fint raid og slår en fin pasning til Markus Solum. Markus viser seg som en meget god avslutter og på skrått hold skyter han ballen kontant i mål.

Bare fem minutter senere får hjemmelaget straffe etter at Sondre B. Hansen blir felt etter han blir spilt fri og kommer alene med keeper. Henning Andre Hansen hos Brønnøysund får rødt kort og laget blir redusert til 10 mann.

Espen Alfheim skyter en svak straffe som først blir reddet av keeper, men Brønnøysunds keeper, Tommy Horn, gir en retur som fører til at Espen kan sette inn 3-1 målet.

Resten av kampen kontrolleres av hjemmelaget uten at Brønnøysund klarer å skape de store sjansene.

En jury kåret de tre beste spillerne på hjemmelaget og gav 1 poeng til Henrik Solem, 2 poeng til Lars Vegard Berfjord og 3 poeng til Espen Lian.