Ny fysioterapeut på plass

Martin Nicolai Christensen

Martin Nicolai Christensen er på plass som ny fysioterapeut i Herøy og tar gjerne imot pasienter som trenger det. Det er kort ventetid, så det er bare å ta kontakt.

Martin er opprinnelig fra Gratangen i Troms, men bor nå i Sandnessjøen. De siste par årene har han jobbet på sykehuset der.

Han tok fysioterapiutdanningen sin i Tromsø, men før den tid tok han også en bachelor i kultur- og samfunnsfag ved universitetet i Oslo. I tillegg har har han studert trening og kosthold på deltid ved idrettshøgskolen i Oslo.

- Som fysioterapeut er det viktig for meg å jobbe kunnskapsbasert slik at de som blir henvist skal få den riktige behandlingen og rådene. I tillegg er det viktig for meg at vi har nok tid sammen slik at vi får en god relasjon under behandlingen.

Jeg tar over etter en veldig dyktig terapeut, Ole Morten Lied, og ønsker først og fremst å bidra til at Herøy fortsatt har et godt tilbud innen fysioterapi. 

Dersom noen av Ole Mortens pasienter ikke har fått henvendelse om ny time, bes de om å ringe 92 88 87 12 eller 750 68 044. De kan også bare stikke innom kontoret for å gjøre en avtale.

Kortterminal er på plass i disse dager, så da blir det mulig å gjøre opp på moderne vis.

Martin Nicolai Christensen
Fysioterapeut Martin Nicolai Christensen

Annonser