Ny fysioterapeut er fotballspiller

fysioterapeut
Ole Kristian Solvoll (29) begynte sist fredag i jobben som fysioterapeut på SPRUT! Solvoll kan fort bli en styrke for FK HerøY/Dønnas herrelag, for de siste to årene har han spilt 3.divisjons-fotball for Rival i Molde.
- Jeg var i militæret sammen med Kenneth Karlsen, smiler Ole Kristian Solvoll til Herøyfjerdingen når vi spør ham om fritidsinteresser.
 
Og da forstår vi fort at det handler om fotball. Kenneth er trener for FK Herøy/Dønnas lag i 3. divisjon. Og Solvoll ser ikke bort fra at han kommer til å tre på seg den sorte og hvite spillertrøya.
 
Utdannet i Tromsø
Ole Kristian Solvoll er oppvokst på Inndyr i Gildeskål. Derfra har han også dialekten.
 
Utdannelsen har han derimot fra Tromsø, men han forteller at han har vært litt "rundt om" og tatt utdanning. Blant annet har han grunnfag i medievitenskap fra Trondheim.
 
Men nå er han kommet til Herøy som fysioterapeut, hvor han skal jobbe sammen med Øyvind Johansen og Arild Nicolaisen.
 
Skal drive treningsstudioet
- Jeg skal drive treningsstudioet sammen med Øyvind, så det blir en del å gjøre der. Ellers har vi fått 40 prosent driftstilskudd på stillingen min, men jeg blir nok her mer enn de to dagene dette tilsvarer, forteller han.
 
Solvoll har kjæreste som nylig fikk jobb ved sykehuset i Sandnessjøen, og dermed blir det Alstahaug kommune som blir han bostedadresse.
 
- Hennes familie er fra Sandnessjøen, så foreløpig blir vi boende i Alstahaug kommune, sier Solvoll.
 
Gjort seg kjent
Til tross for at det ikke er mange dagene siden han kom til Herøy, har han rukket å farte mye omkring. Blant annet har han vært på "fastlands-herøys" nordligste punkt Engan og sørligste punkt Tennvalen.
 
Han har også fått omvisning på Dønna av Øyvind Johansen og blant annet besøkt Dønnesfjellstua.
 
- Jeg ser nok for meg turer i både De Syv Søstre og Dønnamannen, forteller Ole Kristian Solvoll som festet seg ved TV-serien "Jenter på hjul" i vår da programmet besøkte Herøy.
 
 
fysioterapeut
Ole Kristian Solvoll er ny fysioterapeut i Herøy.

Annonser