Det er spesielle åpningstider denne uken, tirsdag 9. juli kl. 11.00 – 14.00 og torsdag 11. juli kl. 11.00 – 14.00. Fra neste uke blir det nye åpningstider.

Det er begrenset åpningstider nå på sommeren, så folk som skal levere bøker må ikke sette dem utenfor i regnet for da blir bøkene fort ødelagt.

Begynner for fullt
Helene Huseby skal begynne for fullt 5. august, og da skal hun ha fått mer opplæring av den tidligere driveren av biblioteket, Kirsten Heiszter.

- Jeg gleder meg til å komme skikkelig i gang, det er spennende og det er veldig trivelige folk her på Herøy, sier Helene Huseby til Herøyfjerdingen.

Trives godt på Herøy
- Jeg og min mann Tom Farmen Nerli (turnuslege) og vårt barn har vært på Herøy siden februar. Det er en utrolig flott natur på Herøy og vi trives veldig godt her, sier Helene.

Helene kommer fra Larvik og har bodd de siste årene i Bergen. Hun har mastergrad i sosialantropologi og har de siste årene jobbet som leder for et asylmottak i Bergen, men har nå mammapermisjon.

- Jeg er ny i denne jobben, så jeg håper folk som kommer innom på biblioteket kan være litt tålmodige, sier en blid og hyggelig Helene.