Dirigent og kunstnerisk leder for konserten blir som så mange ganger før Lars Olav Mogård-Larsen. Han har lang erfaring med å gi oss gode konsertopplevelser, både med Herøy Musikkorps og koroppsetninger.

Eva og Alf kommer
Sangeren og skuespilleren Eva Gullvåg Aasgaard Wermuth kommer til konserten og skal være solist på flere av sangene. Hun kommer opprinnelig fra Herøy og etter mange år på musikkteater-scenen i Europa er hun nå tilbake i Norge og jobber som frilanser i Trøndelag og resten av landet. Mange husker Eva fra flotte opptredener i Herøy under tidligere konserter.  Ikke minst er det nok mange som husker henne fra kirkespillene «Vaart Daglige Brød» og «Livslenka» i Herøy kirke, der Reidar Moursund har skrevet musikken.

- Når man skal presentere «nordnorske perler» blant våre musikalske skatter fra våre nordnorske komponister er det jo veldig mye å velge blant. Vi har derfor gjort et utvalg av sanger som jeg tror skal falle godt i smak blant publikum.

- Et eget kor har vært i sving med øvinger helt siden starten av september og det ser ut som de er i bra rute til konserten. Vi har også vært så heldig å få Alf Knutsen med i bandet og dette blir nok garantert også med på å heve det musikalske uttrykket, sier Lars Olav Mogård-Larsen.

Variert program
Konserten vil by på et variert program med mange kjente sanger fra våre nordnorske komponister. Sanger av Bremnes, Trygve Hoff, Halvdan Sivertsen og vår egen Reidar Moursund er noe av det som vil bli framført. I tillegg til Eva og koret vil også kulturskolen og lokale solister fra koret bidra. Det er også satt sammen et eget band til konserten.

Lurt å kjøpe billetter på forhånd
Arrangørene oppfordrer folk til å kjøpe billetter på forhånd for å unngå å stå i kø for å kjøpe billetter i kirka.

- Vi vil organisere to køer der de som har kjøpt billetter stiller seg til venstre og kan komme raskt inn i kirka. Vi har ikke betalingsterminal så de som skal kjøpe billetter i kirka må også ha med seg kontanter.

- Vi er også svært takknemlig for at Marine Harvest har støttet konserten med pengestøtte, opplyser Bård Grønbech i arrangementskomiteen.

Billetter forhåndsselges hos Spar Herøy på Tenna.

Et eget Facebook-arrangement er opprettet.

Plakat siste versjon.jpg