Hallvard Holmen kommer på fredag 28. juni og skal være konferansier under kulturkvelden.

- Jeg skal lose dere igjennom kulturkvelden, og jeg gleder meg til å komme til Herøy, sier Hallvard Holmen til Herøyfjerdingen.

Festforestillingen
Hallvard skal ha med seg kona Iren Reppen, Anders Rogg, Anders Hofstad Sørås og Torjus Eggen. De kommer til Herøy og skal ha denne forestillingen bare for oss. Senere skal de ha en lignende konsert i Vega Kirke, men det blir ikke med hele den flotte gjengen.

Hallvard Holmen er skuespiller og kommer fra Mosjøen. Han er kjent som Roy i NRK- serien «Himmelblå» og har spilt i flere norske filmer, blant annet «Fritt Vilt III», «Varg Veum – Begravde hunder». Nå holder Hallvard på med innspilling til en ny serie «Odins Gull» for barn og unge på NRK super.  (Wikipedia)

Iren Reppen er skuespiller, sanger, artist og teatersjef. Hun er gift med Hallvard Holmen og det er første gang hun og Hallvard skal ha konsert sammen. (Wikipedia)

- Det er første gang vi skal ha konsert sammen, så dette gleder vi oss til, sier Hallvard til Herøyfjerdingen.

Anders Rogg er musiker, skuespiller og regissør. Han er kjent fra Tv-serien «Pelle Parafins Bøljeband» som Leon Latex. (Wikipedia)

Anders Hofstad Sørås er gitarist og multi-instrumentalist. (Wikipedia)

Torjus Eggen spiller bass og har blant annet spilt sammen med Lise Karlsnes og Frida Ånnevik.

Har vært på Herøy før
Hallvard Holmen har vært på Herøy tidligere under filminnspillingen til «Zakariassen må dø» sammen med Magne Pettersen.

- Jeg var også innom Dønna og Herøy da jeg spilte fotball som barn og bodde i Mosjøen, sier Hallvard til Herøyfjerdingen. 

Salg av billetter
Forhåndssalg av billetter finner du på Mix Herøy (kiosken), Coop Prix og Spar Herøy.
Man kan også kjøpe billetter på Billettservice (trykk her) eller i døra (men da er du ikke sikret billett om det er fullt).