Tommy Eide som driver den berømte og flotte blomsterbutikken i Herøysenteret har også tidligere vunnet en rekke priser for sine flotte blomsterdekorasjoner. I 2004 ble han norgesmester og han har også flere andreplasser bak seg i samme konkurranse. I nordnorsk mesterskap i Bodø 26. april gikk han altså helt til topps og vant seniorklassen. Dette er spesielt imponerende når en tenker på at Tommy nylig har blitt behandlet for kreft.

To oppgaver
- Jeg deltok mot de som jeg vanligvis må konkurrere med og denne gangen fikk vi i oppgave å lage hårpynt og en bordkrans. Heldigvis klarte jeg å dra i land seieren denne gangen, sier Tommy.

Eilin vant juniorklassen
I forbindelse med et planlagt sykehusopphold er Eilin Katarina Melkersen for tiden leid inn for å jobbe i Tommys fravær. Hun er til vanlig lærling på Spire blomsterverksted på Fauske, der også flere av de ansatte har vunnet flere priser. Alt tyder på at Tommy velger sin arbeidskraft med omhu. I samme konkurranse ble Eilin nemlig nordnorsk mester i juniorklassen. Hun har vært flere ganger og jobbet hos Tommy. Første gangen var i februar 2013 og har siden vært stand in av og til.

- Denne gangen skal jeg være her en uke, men jeg kommer alltid tilbake, sier Eilin til Herøyfjerdingen.