Nordnorsk mester i blomsterdekorering

Tommy nordnorsk mester 2019_hoved

Tommy Eide ble i helga nordnorsk mester i blomsterdekorering i Bodø. 

Tommy Eide har flere ganger vunnet priser for sine blomsterdekorasjoner. I 2002 og 2014 vant han Norgesmesterskapet og nå gikk han til topps i Nordnorsk mesterskap som ble avviklet i glasshuset i Bodø.

- Det er bare fantastisk å få til det man har planlagt og få bra respons hos dommere og tilskuere, så jeg er veldig fornøyd. Den første oppgaven var «Bilde» og jeg ville engasjere folk til å stikke hodet inn i mitt bilde og ta et eget bilde av seg selv i min verden. Og det fungerte fint synes jeg...og dommerne.

- Alle blomster og materialer ble plukket her på Herøy, i naturen og i glasshuset til butikken, så det ble ikke den største utgiften denne gangen. Den andre oppgaven het «Farge» og der lekte jeg meg med alle de varme høstfargede blomstene vi fikk utdelt og brukte mose fra Herøy og seljegrener til å bygge konstruksjonen. Og resultatet ble ikke så verst det heller.

- Vi var ikke så mange deltagere denne gangen, men Eilin Melkersen som ble nummer to og Karina Hauberg som ble nummer tre har alltid markert seg høyt oppe i NM så det føltes virkelig som en stor bragd å bli høyere plassert enn dem. Superflinke damer, men denne gangen var den eldste best, skriver Tommy på sin Facebook-side.

Åpner 1. november
Tommy opplyser ellers om at åpningen av butikken er utsatt til fredag 1. november på grunn av for mye nye varer og for få hender.

Tommy nordnorsk mester 2019_bilde
Her er dekorasjonen Bilde
Tommy nordnorsk mester 2019_farge
Dekorasjonen Farge med flotte høstfarger.

Annonser