Nila (15) imponerte stort i NM for seniorer

Nila i NM for U23_Nila_klippet

Nila Lorvik (15) fra badmintongruppa i Herøy IL imponerte stort og kom heim fra NM i badminton for U23-spillere med to bronsemedaljer.

Det er Ikke mindre enn oppsiktsvekkende at en så ung badmintonspiller som Nila klarer å hevde seg helt i toppen mot betydelig eldre spillere, attpåtil i et norgesmesterskap hvor landets beste spillere var til stede.

Nila reiste sist helg til Trondheim for å spille NM for U23-spillere som ble arrangert ved NTNU på Dragvoll. Målet var å ikke ryke ut i første kamp, hverken i single, double eller mix.

I single møtte Nila tøff motstand allerede i sin første kamp. Det ble tap 21-10 og 21-6 for Marie Mørk fra Kristiansand badmintonklubb, som senere gikk helt til topps og vant finalen.

I dame-double hadde Nila makker Lisa Olsen Berg fra Frogner badmintonklubb. Jentene spilte bra og ente opp i semifinalen hvor det ble tap for paret som til slutt ble norgesmestere. Bronse fra NM var uansett sikret, og medaljen delte Nila forøvrig med utflyttet Herøyfjerding Ingvild Haaland, som nå representerer NTNUI.

Nila spilte også mix-kamper, og sammen med Petter Tryland Laheld fra Vestre Aker badmintonklubb klarte de å ta seg fram til semifinale. Der ble det tap i en svært nervepirrende kamp over tre sett. Litt uflaks i det tredje settet hindret dem i å ta seg helt fram til finalen, men ny bronsemedalje var sikret, og en liten badmintonbragd var et faktum.

Foto: Oddbjørn Lorvik

Nila i NM for U23_double
Nila fikk bronsemedalje i double sammen med Lisa Olsen Berg fra Frogner badmintonklubb.
Nila i NM for U23_spill mix
Nila fikk også bronsemedalje i mix-double sammen med Petter Tryland Laheld fra Vestre Aker badmintonklubb.

Annonser