Neon Party på ungdomsklubben

Neon Party på ungdomsklubben_alle

Mandag 24. februar arrangerte ungdomsklubben Neon Party i kantina på Herøy skole for rundt 35 ungdommer.

- Med høy musikk, mye bass og hundrevis av glowsticks ble det god rave-stemning og en fin måte å starte uka på, sier ungdomsklubbleder Mats Haugen Aspaas.

Neon party, også kalt glow party eller neon rave er en form for fest der man har UV lys som får alt med sterke farger til å lyse opp i mørket.

Dansing er selvfølgelig essensielt, men det var også forskjellige leker og konkurranser som ungdommene selv var regisserte.

Festen varte fra 18.00 til 21.00 og det ble servet snacks, brus og godteri. Det var rundt 35 ungdommer som deltok, og i tillegg til ungdomskubbleder var to foreldre på vakt.

- Det er viktig for meg at ungdommene er med på å bestemme hvilke typer arrangementer vi skal ha på ungdomsklubben, samt å delta i organiseringen av de. Neon Party var noe mange ønsket seg, så vi kjøpte inn UV lys og litt annet stæsj slik at vi kan ha lignende fester i framtida. Denne gangen ble det jo en suksess, sier Aspaas.

- Planen for ungdomsklubben fremover er å ha ett arrangement hver måned som appellerer til mange forskjellige. Det blir filmkvelder og brettspillkvelder, men det vil også bli større arrangementer som boblefotball og LAN.  Alle er heldigvis flinke til å hjelpe til, så ingenting er umulig, avslutter ungdomsklubbleder Mats.

Foto: Mats Haugen Aspaas

Neon Party på ungdomsklubben_jenter
Neon Party på ungdomsklubben 2
Neon Party på ungdomsklubben 3

Annonser