NAV-direktøren besøker Herøy og Dønna

nav-direktoer_hugvik
I morgen torsdag besøker nytilsatt NAV-direktør i Nordland, Kjell Hugvik, både Herøy og Dønna. I Herøy skal han treffe ordfører Arnt Frode Jensen og kommunalleder1 Siv Nilsen. NAV-leder for Herøy og Dønna Anne Christine Hjelt er vertsskap for besøket.
Kjell Hugvik ble i vår tilsatt som fylkesdirektør i NAV Nordland og skal nå gjøre seg kjent i nordlands-kommunene.
 
Besøket i Herøy starter klokken ni med omvisning i NAV Herøy og møte med de ansatte her. Deretter får han omvisning i det nye rådhuset i Herøy.
 
Møte med ordfører og kommunallleder
En time senere skal Hugvik møte ordfører Arnt Frode Jensen og kommunalleder1 Siv Nilsen hvor han sammen med NAV-leder Anne Christine Hjelt skal diskutere samarbeidsavtalen mellom kommunen og fylket, tjenestetilbudet i kommunen, levekårsundersøkelsen og få en statusrapport for vertskommunesamarbeidet.
 
Klokken 11 skal den nye NAV-direktøren på omvisning ved Marine Harvest, og her blir også NAV Dønna med. Deretter blir det lunsj på Seløy Kystferie.
 
Til Dønna
Klokken 13.30 får NAV-direktøren omvisning i NAV-Dønna og de ansatte der.
 
Til slutt, klokken 14.15 skal Kjell Hugvik i møte med kommunalleder Pål Bleka og NAV-leder Anne Christine Hjelt og diskutere de samme temaene som i Herøy.
 
Helt sist skal de se på hvilke utfordringer NAV-Dønna har.
 
Kjell Hugvik kommer fra Bodø og har, før han ble tilsatt som fylkesdirektør i NAV Nordland, vært nyhetsredaktør i Avisa Nordland. Her var også en periode konstituert sjefredaktør.
 
Han tiltrådte sin nye stilling rett før sommeren.
 
Foto: NAV Nordland
nav-direktoer_hugvik
NAV-direktør Kjell Hugvik.

Annonser