Næringslivet støtter Herøydagan

Ny sponsoravtale med Mowi 2020

Foreningen Herøydagan inngikk nylig en ny treårig avtale med Mowi om støtte av Herøydagan. Bedriften fortsetter dermed som foreningens supersponsor og sørger derfor sammen med en rekke andre bedrifter for at Herøydagan kan sette sammen et allsidig program hvert år.

- Vi er veldig glad for at næringslivet er med og støtter oss og at Mowi fortsetter å være vår supersponsor. Vi har et fantastisk næringsliv som bidrar med store midler og dermed sørger for at vi kan sette sammen et allsidig program med både lokale, nasjonale og av og til internasjonale artister år etter år. Det er viktig å påpeke at vi i tillegg til vår største sponsor Mowi også har en rekke andre sponsorer som sørger for at vi har økonomi til å gjennomføre dette kjempeløftet hvert år. Jeg må også skryte av god støtte fra kommunen og den enorme dugnadsinnsatsen som legges ned, sier leder Svein Lundestad.

Fabrikksjef Jan Erik Kvingedal sa under signeringen av avtalen at Herøydagan er et arrangement som de gjerne vil være med å støtte. Han mener dette er et viktig trivselstiltak som kommer bedriftens mange ansatte til gode.

Supersponsoren vil nok også være synlig på egen stand under Herøydagan, der de blant annet vil by på smaksprøver av ulike produkter med laks som hovedingrediens.

Adam Douglas og «Brothers In Arms» ​ -  A Tribute To Dire Straits
Herøydagan arrangeres i år fra 25. til 28. juni og leder i foreninga Svein Lundestad sier at de også i år byr på et allsidig og spennende program.

Hovedsatsingen i år er den populære artisten Adam Douglas som skal underholde lørdag 27. juni i Herøyhallen. Han fant veien inn i de norske hjerter via TV-skjermen og «Stjernekamp» i 2017. Etter mange uker med imponerende vokalprestasjoner i ulike sjangere, gikk den ydmyke og rause artisten helt til topps i konkurransen. I 2018 stod han på scenen på Havnfestivalen i Sandnessjøen og gledet publikum med sin store stemme og sitt flotte gitarspill sammen med dyktige medmusikanter.

Allerede torsdag 25. juni starter årets Herøydager med spennende konsert i Herøy skoles aula. Da skal bandet «Brothers In Arms» (A Tribute To Dire Straits) sørge for flott musikk av den kjente gruppa Dire Straits med Mark Knopfler som forgrunnsfigur. Konserten har kommet i stand som følge av at Sten Even Holstad er med i bandet. Siden starten i 2007 har bandet, bestående av syv meget rutinerte musikere med base i Ålesund, spilt konserter på en rekke kulturhus, scener og festivaler i Møre og Romsdal. Ikke minst på «Teaterfabrikken» i Ålesund der de har spilt opptil flere årlige (og som regel utsolgte) konserter siden starten.  I 2019 spilte de også blant annet på «Afterparty»-konsert på Terminalen i Ålesund rett etter konserten selveste Mark Knopfler hadde i byen.     

Forhåndsbilletter til konsertene med Adam Douglas og Brothers In Arms kan allerede nå kjøpes på Ticketmaster (Billettservice), men vil også etterhvert på kiosken i Herøy.

Programmet ellers under Herøydagan vil bli presentert senere og vil fortløpende bli lagt ut på www.heroydagan.no, Facebook og Instagram.

Ny sponsoravtale med Mowi 2020
Herøydagan signerte nylig en ny sponsoravtale med Mowi som går over tre år. Fra venstre: HR-koordinator Maria Jakobsen, leder i Herøydagan Svein Lundestad og fabrikksjef Jan Erik Kvingedal.
Adam Douglas Photo credit Torgrim Havari
Adam Douglas står på scenen i Herøyhallen lørdag 27. juni.
Tribute To Dire Straits_bandbilde
Brothers In Arms - A Tribute To Dire Straits skal holde konsert i Herøy skoles aula torsdag 25. juni.
Tribute To Dire Straits_Sten Even
Sten Even Holstad fra Seløy er med i bandet som skal få det til å svinge skikkelig i aulaen ved starten av årets Herøydager.

Annonser