Leif Anders Wentzel er uten tvil en av Norges dyktigste vokalister. Det sies at han har en 500 - 600 tekster lagret i sitt eget hode. Han har vært profesjonell sanger i 20 år og det startet med en konkurranse som heter talent 85 og siden da har det gått slag i slag med MGP, The Voice og mange forskjellige TV-opptredener med blant annet Beat for Beat.

Det siste året har Lars Anders funnet tonen med «Beat for Beat» pianisten, Gisle Børge Styve. De har gjort mange suksess fulle opptredener det siste året som har gitt mersmak.

Gisle Børge Styve fikk sin musikalske opplevelse som 4 åring, siden da har det gått slag i slag med klassisk fiolin, Ten Sing i Førde, som han startet som 14 åring. Jazz trio med Heine Totland, og de siste 10 årene i Beat for Beat. Leif Anders og Gisle Børge sammen på scenen er helt fantastisk.

- Dette blir en konsert hvor alle i salen kommer til å gå hjem med et smil om munnen, skriver Herøydagan på sin hjemmeside.

Her er en liten smakebit fra Youtube på Leif Anders sangprestasjoner:
"Desperado" by The Eagles synget av Leif Anders 

Power Supply - Look What You've Done vokal Leif Anders 

Allsidig program
Etter intimkonserten på torsdag blir det kulturkveld på fredag med mye flott underholdning og utdeling av diverse priser.

Lørdag blir det full fart i Herøyhallen og området rundt med barneforestilling av "Rasmus & Verdens Beste Band". På kvelden blir det hovedforestilling med Hallvard Holmen som skal presentere "Nordnorske perler fra øverste hylle". Han har med seg kona Iren Reppen og Anders Rogg, kanskje mest kjent fra Tramteateret, i tillegg til et stjernelag av dyktige musikere.

Søndag blir det foredrag med ingen ringere enn villmarkens sønn, Lars Monsen.

Les hele programmet for årets Herøydager på www.heroydagan.no