Morsom og velklingende kabaret

laila_floerter_med_johnny_birger
Herøy Musikkorps vartet opp med feiende flott musikk innpakket i mye humor da korpset lørdag spilte to forestillinger med tilsammen 350 publikummere. Laila Heimland Vesterbukt var konferansier og på låta "Månemannen" fikk Johnny-Birger Hanssens "måne" gjennomgå.
Herøy Musikkorps har skjønt det for lenge siden. Skal man tekkes det store publikummet er innpakningen avgjørende. Ikke minst er humor en viktig nøkkel til suksess.
 
Vi har sett det tidligere og det er en stor grunn til at korpset trekker neste fulle hus hver gang messinginstrumentene hentes fram.
 
I tillegg til at Herøy Musikkorps låter skikkelig bra.
 
Som storband
Denne gangen innbød dirigent Lars Olav Mogård Larsen til to forestillinger med ”showtime”. Og show ble det for de til sammen 350 publikummerne som satte av halvannen time lørdag ettermiddag.
 
Korpset satte an en humoristisk tone allerede fra start, da musikerne inntok scenen innhyllet i en røyksky og dundrende applaus. Og tok løs på ”Gonna Fly Now” fra filmen ”Rocky”.
 
Før Laila ¨Heimland Vesterbukt gjorde sin entré fra publikumsplass og varmet en omtrent fullsatt aula med sine vittigheter.
 
Vesterbukt ledet oss gjennom forestillingen og deltok også selv i en sketsj og en sang. Kabareten ”Showtime” gir oss korpsmusikk på ”storband-måten”.
 
Siv Hestmark (t.v.) og Silje Wang tok oss med på treningsstudio i kabaretens andre låt "Hip to be Squere" hvor du gjennomførte noen minutter med areaobic.
 
Mye humor
Samtidig får vi via bilder på storskjerm og et dansenummer (hvor Siv Hestmark og Silje Wang er på treningsstudio) får et gløtt inn i ulike sider av herøysamfunnet.
 
Line Roan Olsen, Cecilie Skagen og ikke minst Einar Roan gjør solid innsats som solister i flere numre. Også noen av korpsmusikerne tråkker til som solister på sine instrumenter.
 
Det gjelder blant annet Ola Loe i ”Trubbel” av Olle Adolphson og Marthe Solheim i irske ”Sally Gardens”.
 
Velklang
Men sammen med flott musikk er det humoren som preger forestillingen. Blant annet i låta ”Blue Suede Shoes” hvor to av korpsets musikere, Ola Loe og Oddbjørn Lorvik, opptrer som to stykk Elvis og konkurrerer om Laila Heimland Vesterbukts gunst. Morsomt og fint.
 
”Showtime” avslutter med ”Bruremarsj” og det er vanskelig å gjøre den som Brass Brothers. Herøy Musikkorps framføring gjør på ingen måte skam på den flotte låta.
 
 Tvert imot.
 
På samme velklingende måte som korpset leker seg gjennom de andre numrene.
 
Se videoklipp fra forestillingen nederst.
 
Se også foto-album på Herøyfjerdingens facebook-side fra kabareten.
laila_floerter_med_johnny_birger
"Månemannen" sang Einar Roan, mens Laila Heimland Vesterbukt spøkte med Johnny-Birger Hansens lille "måne".
korpset_bakre_rekker2
Herøy Musikkorps er ikke som andre korps, men låter som et lite storband.
elviser5
I låte "Blue Suede Shoes" konkurrerer de to elvis'ene Ola Loe (t.v.) og Oddbjørn Lorvik om Laila Heimland Vesterbukt.
lars_dirigerer_med_line_og_cecilie
Solistene Line Roan Olsen (til venstre på scenen) og Cecilie Skagen innfridde garantert dirigent Lars Olav Mogård Larsens forhåpninger i blant annet låta ”Fame”.
einar_med_hatten
Einar Roan gjør en solid innsats som solist på flere låter og ble i tillegg "offer" for Laila Heimland Vesterbukts humoristiske kommentarer. Her fra "You can leave your hat on".
publikum_02
Spente publikummere før første forestilling hvor salen var omtrent fullsatt.
sangere__skuespillere_dansere
Fortjent applaus til Silje Wang (fra v.), Siv Hestmark, Einar Roan, Line Roan Olsen, Johnny-Birger Hansen, Laila Vesterbukt og Cecilie Skagen...
korpset_takker
...og ikke minst til Herøy Musikkorps med dirigent Lars Olav Mogård Larsen (t.h.)

Annonser