Sandnesjøen IL viste seg fram i første omgang med godt balltempo hvor de effektivt rullet opp hjemmelagets forsvar.

Divisjons-forskjell Allerede etter vel et kvarter måtte en småskadet Steffen Mathisen i FK Herøy/Dønna-buret hente ut den tredje ballen fra eget nett.

På tribunen ble det nikket anerkjennende og vi overhørte: "Det er ikke mer å vente når det er en divisjon mellom de to lagene".

SIL spiller som kjent i 3. divisjon og hjemmelaget i 4. divisjon.

4 - 0 Enda et mål kom imot før lagene gikk til pause.

Scoringene kom ved Stian Theting, Martin Abelsen (2) og Mathias Almendingen.

En meget god første omgang av SIL, hvor vi for hjemmelagets del, fryktet et stygt resultat til slutt.

I pausen gjorde trener Dagfinn Ness Andreassen noen bytter og strammet opp organiseringen mellom lagdelene.

For der SIL før pause fikk mye rom mellom heimelagets lagdeler, merket vi straks etter pause at noe var skjedd.

Opphentingen Og det tok ikke mange minuttene før 0 - 4 ble til 2 - 4, delvis takket være en slepphendt keeper hos SIL.

Sist på ballen begge ganger var Espen Alfheim.

Kenneths Karlsens spillere i SIL ble nok litt tatt på senga av et offensivt og pågående hjemmelag.

Snudd helt om Mens SIL eide hele første omgang, var rollene helt snudd om.

Bare noen få ganger var gjestene på visitter foran Vegar Mikalsen som sto i FK Herøy/Dønnas mål i andre omgang.

Mens publikum koste seg, kjørte de unge spillerne til Herøy/Dønna over sine motstandere og til slutt sto det 4 - 4.

De to siste målene ved Håvard Pettersen.

Come back-kamerater Espen Alfheim og Geir Rune Westin gjorde lørdag comeback etter flere år ute av aktiv fotball.

Bjørnar Westin venter derimot med sitt comeback, men han meldes i god form.

Ut fra spillet i andre omgang kan publikum fra Herøy og Dønna ha mye å glede seg denne sesongen.

Trening er trening Også Kenneth Karlsens menn fikk vist at det bor mye i laget, dessverre bare i den ene omgangen.

Men: Trening er trening. Kamp er kamp.