Herøy/Dønna ligger nå på 6. plass på tabellen med 11 poeng etter 11 spilte kamper. I de siste kampene har laget slitt med resultatene og vi får derfor håpe at laget kan slå til med en seier i siste kamp før ferien.

Tredje tap på rad i målrik kamp mot Sørfold
I forrige kamp møtte laget Sørfold på Herøy stadion søndag 14. juni og i denne kampen kom laget på etterskudd helt fra start og lå under med 0-2 allerede etter seks minutter. Laget kjempet seg imidlertid inn i kampen og reduserte først til 1-2 etter 11 minutter med Erling Jarl Olsen og deretter etter 19 minutter med Espen Kristiansen slik at lagene stod likt igjen.

Hjemmelaget fortsatte imidlertid å slurve i det bakre leddet og Sørfold kunne derfor gå opp i ledelsen igjen til først 2-3 og senere 2-4. I andre omgang startet hjemmelaget friskt og hadde mange gode sjanser til å redusere, men i stedet var det Sørfold som kunne sette ballen i mål på straffe rundt sju minutter ut i omgangen. Herøy/Dønna gav imidlertid aldri opp og klarte å redusere to ganger, først med Espen Kristiansen på et flott skudd og mot slutten av kampen satte Lars Vegard Berfjord ballen i mål slik at stillingen var 4-5. Dette ble også sluttresultatet og hjemmelaget gikk dermed på sitt tredje strake tap.