- Skolo har signert Darling West og Moddi til to eksklusive og intime konserter de neste ukene. I tillegg er det også klart at artisten Lamark kommer til Skolo for å holde konsert 3. juli. Vi gleder oss stort, skriver Ingrid Erøy til Herøyfjerdingen.

Darling West kommer rett fra Europa-turné med Madrugada og spiller på Skolo allerede førstkommende lørdag. De regnes som et av landets beste band innen folkpop-/americana-sjangeren og har vunnet har blant annet vunnet Spellemannsprisen i 2016 i klassen «Country».

Den 23. mai spiller artisten Moddi opp på Skolo. Moddi – en artist som som like gjerne opptrer med symfoniorkestre som alene med kassegitaren. Snart kommer Bråtebrann, hans første album på norsk siden han vant Spellemannsprisen for albumet Kæm va du? i 2013. På Bråtebrann har Moddi vendt hjem til Senja, et sted som har forandret seg fullstendig fra universet han selv har pleid å synge om. Bråtebrann handler om å bli voksen i en tid hvor alt endrer seg like raskt som en selv.

Søndag 3. juli bli kommer Sigurd Lamark til Skolo sammen med musiker Markus Sørheim Vik (Din Moris) for å holde konsert. 

Lamark befinner seg i i landskapet til alternative popartister som Håkan Hellström og Devendra Banhart og inspirert av sin hjemby Bodø sin visehelt Terje Nilsen. Han leverer solid nordnorsk låtskriverhåndverk med et uttrykk som er både smart, sårt og underholdende. Live har Lamark og vennene levert fyrverkeri av konserter på festivaler som Træna og Hove, og på en mengde klubber, barer, naustloft og kaffesjapper fra nord til sør.

For å lese mer om konsertene og bestille billetter kan dere trykke på linkene nedenfor.

- I utgangspunktet er det kun 50 billetter tilgjengelige, og flere billetter slippes eventuelt nær konsertdato hvis det blir fint nok vær til utekonsert, står det på nettsiden til Skolo.

Kalender - Skolo

SKOLO - Helgelandskysten