Seløy Fisk AS er et fiskemottak på Seløy som driver med kjøp av alle typer fisk, krabbe og skjell fra en lokal fiskeflåte.

Firmaet ble startet på førtitallet av Karl Jakobsen, bestefar til dagens eier og driver. I 1968 overtok sønnen til Karl, August Johan Jakobsen. Han drev firmaet til rundt år 2000 før sønnen Kjell Inge Jakobsen tok over driften av selskapet.

Under en trivelig lunsj på Augustbryggo på Seløy presenterte daglig leder Kjell Inge Jakobsen begge med stolthet og takket for deres innsats over så lang tid. Kjell Inge driver forøvrig også Augustbryggo sammen med sin kone Elsa, som var en av dem som fikk tildelt medalje.

- Veldig mange som er oppvokst og har hatt tilhørighet til stedet har tjent sine første kroner i dette firmaet, før de har reist videre på sin ferd. Vi har også hatt en temmelig stabil arbeidskraft opp gjennom tidene. To av disse gir vi i dag en minnerik opplevelse.

- På grunn av covid-utfordringer ble denne overrekkelsen utsatt fra i fjor til i år. Det var da vi hadde planlagt etter at to ansatte hadde tretti og førti år i bedriften, sa Kjell Inge Jakobsen under overrekkelsen,

Begge arbeidstakerne fikk overrakt sine medaljer av ordfører Elbjørg Larsen. Først Jarle Arnfinn Olsen for sine 31 år, og deretter Elsa Edvarda Jakobsen for sine 41 år.