Kjøres med vanlig sertifikat
Enhetsleder Wenche Sæthre Jørgensen ønsket velkommen, og kunne fortelle at alle er meget fornøyd med den nye bussen. Det er en ni-seters buss med gode kjøreegenskaper og det spesielle er at alle med vanlig sertifikat kan kjøre den. Dette gjør det enkelt for de ansatte å ta med beboerne ut på tur. Bussen har vært flittig brukt i løpet av sommeren og beboerne har blitt med på turer rundt om i kommunen,  inkludert kafèbesøk, Kråkebollen i Brasøy og rundtur på Dønna. Bussen brukes også til å ta med hjemmeboende eldre til dagsenter, butikk og kirkegård. - Å komme seg ut er den beste medisin, sier enhetsleder Wenche Sæthre Jørgensen til slutt.

Vakker sang fra kulturskolen
Søstrene Ingrid og Oda Kilvær Nilssen fra kulturskolen underholdt med vakker sang. De sang "La mæ gi dæ ei hand" av Hans Inge Fagervik og "Lillebrors vise" av Alf Prøysen og Finn Ludt. Den første sangen ble akkompagnert av Reidar Moursund. Kulturskolen får ros for at de velvillig stiller opp for å underholde ved forskjellige arrangementer på omsorgssenteret.

Takket for kulturprisen
Bjørg Grande fra Tirsdagsklubben benyttet anledningen til å takke formannskapet for tildelingen av kulturprisen, og at det var en gledelig overraskelse og svært uventet pris. Hun ytret også ønske om en utvidelse av dagsentertilbudet til to dager i uka, men da måtte en aktivtør vært på plass.

Ordfører Arnt Frode takket ledelse og ansatte for den gode jobben som blir utført, og at det er en av årsakene til at Herøy kommune før sommeren ble kåret til Norges 4.beste på eldreomsorg. Han er glad for at bussen er på plass og at den blir brukt etter formålet.

De som var tilstede fikk servert deilige karbonadesmørbrød, samt kaffe og kaker.

Herøyfjerdingen ønsker lykke til med "Trivselsbussen".