Markering av frivillighetsdagen

Markering av frivillighetens dag 2018_1

Torsdag 5. desember markeres den internasjonale frivillighetsdagen i kantina på Herøy skole kl. 19.00.

Den internasjonale frivillighetsdagen markeres den 5. desember hvert år. Et mangfold av frivillige organisasjoner feirer denne dagen at mennesker rundt i hele verden gjør en innsats – uten å tjene økonomisk på det.

I den anledning ønsker Herøy Frivilligsentral å invitere alle sine frivillige, samt to representanter for frivillige organisasjoner i Herøy til markering av dagen. Det blir servert god norsk og internasjonal mat.

Ønsker å sette pris på lokale ildsjeler
- Vi vil invitere våre frivillige i Herøy Frivilligsentral og skal  sende ut invitasjoner til ulike lag og foreninger som driver med utadrettet aktivitet. Vi ønsker å sette pris på alle lokale ildsjeler som på hvert sitt område bidrar til en hyggelig hverdag. Vi har dessverre ikke mulighet til å invitere alle som driver med frivillig arbeid til denne markeringen og derfor er det de ulike organisasjoners styreleder og en til styremedlem som inviteres. Dersom styrelederen er forhindret fra å møte eller sitter som leder for flere foreninger, delegeres invitasjonen til en annen representant for styret, sier Jelena Budesa.

Ønsker tilbakemelding
- For å beregne maten ønsker vi tilbakemelding på hvem som kommer. Jeg håper ellers at folk sier fra dersom man vet om noen som burde hatt invitasjon og som ikke har fått det. Det er dessverre fort å glemme noen og vi ønsker at dette skal bli en trivelig og best mulig markering av frivillighetsdagen, avslutter Budesa.

Jelena kan konaktes på tlf. 960 44 774.

Markering av frivillighetens dag 2018_Jelena presenterer maten
Jelena Budesa i Herøy Frivilligsentral oppfordrer folk til å si fra dersom de vet om noen som burde hatt invitasjon og som ikke har fått det. Her presenterer hun maten under fjorårets markering.

Annonser