Den internasjonale frivillighetsdagen markeres den 5. desember hvert år. Et mangfold av frivillige organisasjoner feirer denne dagen at mennesker rundt i hele verden gjør en innsats – uten å tjene økonomisk på det.

I den anledning ønsker Herøy Frivilligsentral å invitere alle sine frivillige, samt ledere for frivillige organisasjoner i Herøy til markering av dagen. Det blir servert god norsk og internasjonal mat. Ordføreren kommer for å takke alle frivillige for den innsatsen de gjør for lokalsamfunnet.

Ønsker å sette pris på lokale ildsjeler
- Vi har invitert våre frivillige i Herøy Frivilligsentral og sendt ut invitasjoner til ulike lag og foreninger som driver med utadrettet aktivitet. Vi ønsker å sette pris på alle lokale ildsjeler som på hvert sitt område bidrar til en hyggelig hverdag. Vi har dessverre ikke mulighet til å invitere alle som driver med frivillig arbeid til denne markeringen og derfor er det de ulike organisasjoners styreleder som inviteres. Dersom styrelederen er forhindret fra å møte eller sitter som leder for flere foreninger, delegeres invitasjonen til en annen representant for styret, sier Jelena Budesa.

Flott underholdning
Herøy kulturskole kommer til markeringen og skal sørge for underholdning. I tillegg skal også Alstahaug og Leirfjord strykeorkester ha en liten minikonsert.

Ønsker tilbakemelding
- For å beregne maten ønsker vi tilbakemelding på hvem som kommer. Jeg håper ellers at folk sier fra dersom man vet om noen som burde hatt invitasjon og som ikke har fått det. Det er dessverre fort å glemme noen og vi ønsker at dette skal bli en trivelig og best mulig markering av frivillighetsdagen, avslutter Budesa.