Den internasjonale frivillighetsdagen markeres den 5. desember hvert år. Et mangfold av frivillige organisasjoner feirer denne dagen at mennesker rundt i hele verden gjør en innsats – uten å tjene økonomisk på det.

I den anledning pleier Herøy Frivilligsentral å invitere alle sine frivillige, samt to representanter fra hver frivillige organisasjon i Herøy til markering av dagen.

Leder i frivilligsentralen i Herøy, Erika Puziene, forteller at det ikke bare er 5. desember man kan markere den innsatsen de frivillige gjør.

- Jeg er veldig stolt av alle folk som bidrar med frivillig arbeid i Herøy. Denne gangen er det veldig mange som har sagt at de gjerne vil delta, men ikke har anledning til å delta 5. desember. Jeg tenker derfor det er best å utsette markeringen til over jul, og at januar er en roligere periode. Vi utsetter derfor årets markering til  28. januar neste år, sier Erika Puziene.

Erika opplyser om at det vil komme invitasjoner til arrangementet i god tid. Hun er også opptatt av at det gis beskjed til henne dersom noen vet at om noen frivillige som burde fått invitasjon og ikke har fått det. Erika kan treffes på e-post erika.puziene@heroy-no.kommune.no eller telefon 480 95 194.