- Vi er veldig glad for at Marine Harvest fortsetter som supersponsor og at næringslivet forøvrig er med og støtter oss. Uten denne fantastiske støtten hadde vi ikke hatt mulighet til å tilby et bredt og allsidig program med både lokale og nasjonale artister. Det er også svært gledelig at de øker beløpet i forhold til tidligere år, sier Karlsen.

Langsiktig avtale
Fabrikksjefen sa under inngåelsen av avtalen at Herøydagan er noe de gjerne vil være med å støtte. Han skrøt av opplegget og sa at han hadde hatt stor glede av å være tilstede de fleste ganger siden han ble fabrikksjef. Det ble også signalisert at avtalen ville gjelde for tre år, men at de gjerne vil ha et årlig møte for å evaluere avtalen.

Supersponsoren vil også i år ha egen stand under Herøydagan.

Henning Kvitnes i Herøyhallen
Herøydagan arrangeres i år fra 22. til 25. juni og byr også i år på et allsidig og spennende program. Hovedsatsingen i år er en konsert med den folkekjære og populære artisten Henning Kvitnes i Herøyhallen lørdag 24. juni. Henning Kvitnes er en av landets mest populære artister i sin sjanger, og har i en årrekke stått for den ene landeplagen etter den andre. I 2016 var han også en av artistene i TV2`s populære serie «Hver gang vi møtes» 

Spennende foredrag med musikalske innslag
Herøydagan starter som tidligere år på torsdag kveld og denne gangen byttes den tradisjonelle «intimkonserten» ut med et spennende foredrag med musikalske innspill. Det er Jon Ove Ottesen som skal holde foredrag om Joseph John Armistead, kvekeren fra England som på starten av forrige århundre drev misjons og humanitært arbeid på nord – Trøndelag og Helgelandskysten. Beretningen om hans arbeid i Norge vil særlig omhandle Skibbåtsvær Fiskerhjem, og kystbefolkningen på Herøy. De musikalske innspillene skal det store sangtalenetet Øyvind Ottesen stå for. Han er sønn av foredragsholderen og mange hadde gleden av å høre hans fantastiske stemme i Herøy kirke på siste julekonsert og gudstjenste i Herøy kirke i forbindelse med jula.

Kulturkveld med Figenschow jr.
På selveste sankthansaften inviteres det til kulturkveld med et allsidig program. Foruten flott underholdning blir det også utdeling av diverse priser. Det er også klart at Kristian Fr. Figenschow jr. kommer til Herøy for å krydre årets kulturkveld. Han er et fyrverkeri av en skuespiller og mange husker han fra forestillinger som blant annet Arthur Arntzens Den Fordømte Nordlendingen.

Arne & Carlos kommer
I år gir Herøydagan ekstra oppmerksomhet til alle strikkeinteresserte og søndag 25. juni blir det foredrag og strikkekafé med den verdenskjente strikkeduoen Arne & Carlos. Rita Hjelmseth er årets Herøydagskunstner og er kjent for sin lidenskap til strikking. Hun har også laget flere strikkemønster med eget design og vil ha egen stand i Herøyhallen der hun viser sine produkter.

Tryllekonsert
Lørdag 24. juni blir det tryllekonsert i Herøy skoles aula. Da kommer Knut Harald Sommerfeldt og skal underholde både barn og voksne. Dette blir en unik kombinasjon av trylling og musikk, et annerledes trylleshow og en utradisjonell konsertopplevelse.

For å lese mer om årets Herøydager kan dere gå inn på www.heroydagan.no.