- Vi er veldig glad for at næringslivet er med og støtter oss og at Marine Harvest er vår supersponsor. Vi er helt avhengig av at næringslivet stiller opp med støtte for å kunne gjennomføre et bredt og allsidig program med både lokale og nasjonale artister, sier Karlsen.

Fabrikksjefen sa under overrekkelsen at Herøydagan er et arrangement som de gjerne ville være med å støtte. Han skrøt av arrangementet og var imponert over dugnadsånden i Herøy. Supersponsoren vil også i år ha egen stand under Herøydagan der de blant annet vil by på smaksprøver av ulike produkter med laks som hovedingrediens.

Øivind Blunck og Reidun Sæther
Herøydagan arrangeres i år fra 23. til 26. juni og lederen i foreninga sier at de byr på et allsidig og spennende program. Hovedsatsingen i år er «Diva & The Beast» der Øivind Blunck sammen med Norges store stemme Reidun Sæther, musikere og dansere skal sørge for et fargesprakende og storslått show i Herøyhallen¨på lørdagskvelden. På scenen blir det seks dansere og fire musikere i tillegg til Blunck og Sæther.

- Dette blir vår største satsing noensinne og vi håper derfor folk går mann av huset for å få med seg dette fantastiske showet som har fått strålende kritikker, sier lederen.

Forhåndsbilletter til denne konserten kan kjøpes på Billettservice og på kiosken på Herøy.

Programmet ellers under Herøydagan vil bli presentert senere og vil også bli lagt ut på www.heroydagan.no.