- Herøydagan er avhengige av økonomisk støtte for å kunne arrangere, og det er bra at vi har sponsorer som er trygge og støtter oss når vi søker etter sponsormidler. Det er jo veldig bra at Marine Harvest sponser oss i år også, sier leder i Herøydagan, Britt Anne Karlsen.

 

Fornøyde med arrangementet

- Vi var veldig fornøyde med arrangementet som ble holdt i fjor, da det var litt spesielt med at vi hadde 150 års jubileum for Herøy kommune.

 

- Vi er veldig fornøyde med at Herøydagskomiteen var tidlig ute med å kontakte oss, slik at vi kan få komme med innspill og høre hva de har på programmet i år. Dere gjør en utmerket jobb og det er ikke mange steder rundt om i Norge hvor man får til et slik stort arrangement, sier Kjell Stokbakken.

 

- Det er også bra for arbeiderne våre her på Marine Harvest at kommunen har et slikt stort arrangement som de kan se fram til, avslutter Stokbakken.

 

Allsidig program
Herøydagan har også i år satt sammen et allsidig program som starter torsdag 27. juni med en spennende intimkonsert, kulturkveld fredag 28. juni og hovedforestilling med Halvar "Roy" Holmen med venner lørdag kveld.

 

Det blir også barneforestilling med "Rasmus & Verdens Beste Band" og et spennende foredrag med selveste Lars Monsen søndag 30. juni.

 

Herøydagan har for øvrig egen hjemmeside www.heroydagan.no