Mange tilbud og stor aktivitet i ungdomsklubben

9_uklubb_styret
Det er stor aktivitet og godt oppmøte på ungdomsklubben, men det er fortsatt plass til flere, påpeker miljøarbeider Mads Knutsen som fredag tar ungdommene med på overnattingstur i det fri. - Vi har nå rundt 30 stykker innom hver klubbkveld, sier han. Det er også nylig valgt nytt styre i klubben.
- Vi har åpent tirsdager fra 18.00 – 22.00. Her kan elever fra 5-7 klasse også komme, disse må ut kl 21.00.
 
På fredager har vi åpent fra 19.00 – 24.00, og disse dagene er ungdomsklubben kun åpen for elever fra 8 klasse og oppover, forteller miljøarbeideren videre.
 
Det koster 20 kroner i inngang for å komme inn på ungdomsklubben, men det er mulig å kjøpe årskort. Det koster 100 kroner for et helt år for 5. – 7. klasse, mens det koster 200 kroner for ungdommer fra 8. klasse og oppover.
 
Overnattingstur
Ungdomsklubben skal også på overnattingstur kommende fredag 17. september til lørdag.
 
- Vi møtes med sykkel utenfor klubben kl 16.00 på fredagen, men det er også mulighet for at deltakerne på turen kan komme senere utpå kvelden. Om de vil overnatte er helt opp til dem selv, forteller Mads Knutsen og legger til at denne turen er for elever fra 8. klasse og oppover til de på 20 år. Det vil bli salg av grillmat, brus og godterier.
 
Akustisk konsert utendørs
- Turen går til Staulen hvor det blir akustisk konsert utendørs og inni en lavo med Kenneth og Daniel, Therese Berglund og Øyvind Ottesen. Det vil også bli andre aktiviteter som for eksempel bading i badestamp og diverse leker.
 
- Denne turen er gratis, så jeg råder så mange som mulig til å melde seg på. Det er allerede 20 stykker som har meldt seg på.
 
For påmelding send melding eller ting til meg på telefon 95 75 85 96, sier Knutsen og minner om at dde som blir med må ta med rikelig med klær (det blir fort kaldt om kveldene), badetøy,  håndduk, mat eller penger, sovepose, liggeunderlag og eventuelt telt hvis du ikke ønsker å ligge i lavvo, uttaler Mads Knutsen.
 
Det blir opplegg frem til kl 14.00 på lørdag.
 
- Jeg ønsker også å takke Herøy speidergruppe for at vi fikk låne lavvoer fra dem, avslutter Knutsen.
 
Det er valgt nytt styre i ungdomsklubben, og det ser slik ut:
Leder: Fredrik Olsen
Nestleder: Eva Pettersen
Sekretær: Kenneth Hansen
Kasserer: Mads Knutsen
Musikkanleggansvarlig: Håkon Moe
Styremedlemmer:
Steffen Angel
Sara Pettersen
Markus Heggheim
Aleksander Eriksen
Torstein Hansen
Guro Hansen
9_uklubb_styret
Det nye styret i Herøy ungdomsklubben presenterer seg på denne humoristiske måten.
9_uklubb_mange_paa_golvet1
Full fart på dansegulvet med klubbens medlemmer egne bak musikkanlegget til venstre.
9_uklubb_de_yngste
5. til 7. klassingene har tilbud om ungdomsklubb på tirsdager fra klokken 18 til 21.

Annonser