Trond og Kristian Olsen ved Seløy Kystferie forteller til Herøyfjerdingen at det har vært en kraftig økning av folk som vil ut på RIB-turer.

- Dette er syvende sesongen med RIB og etter at det i mange år har vært en jevn økning har det tatt skikkelig av de siste årene. I år har vi rekordmange forhåndsbestillinger, men tar gjerne i mot flere. Vi har også gått til innkjøp av en helt ny RIB og har dermed to til disposisjon. Hver RIB tar 12 personer og i tillegg har vi en lukket båt som kan ta 9 personer, sier Trond Olsen.

Utleie av vannscootere og kajakker
- Vi har foreløpig gått til innkjøp av to scootere, men vurderer å bestille flere hvis behovet melder seg. Det fine med disse scooterne er at de lager svært lite lyd. Vi er også nøye på at de som låner scooter forplikter seg til å følge gjeldende regelverk. Derfor har vi en kontrakt som regulerer dette. Vi har nå også mulighet til å dra ut på vannscootersafari med egen guide, sier Olsen.

Trond og Kristian forteller at de også har fem kajakker som de leier ut, men at dette av og til kan være krevende.

- Det er dessverre enkelte som legger ut på kajakkturer som undervurderer egne ferdigheter.  De kan derfor slite med å komme seg tilbake når vind og strøm er i mot dem. Vi har derfor ved flere anledninger vært nødt til å kjøre ut for å hjelpe folk med å komme seg til land, sier Trond og Kristian Olsen.

Seløy Kystferie har også utleie av flotte hytter og leiligheter i tillegg til en fin pub i engelsk stil.

Trykk her for å lese mer om Seløy Kystferie på deres hjemmeside.