Mange på høstfest

1_hoestfest_globalaksjon
Mandag ettermiddag hadde speiderne i Herøy sin tradisjonelle høstfest i sentralskolens aula. Også i år var oppmøtet godt med underholdning, allsang og noe godt å spise og drikke.
Herøyspeiderne har hatt et aktivt år.
 
Etter at leder Trine Heggeheim mandag hadde ønsket velkommen tok hun oss med på et tilbakeblikk på årets arrangementer og turer.
 
Det gjorde hun ved hjelp av bildeframvisning på storskjerm.
 
Landsleir
Høydepunktet i så måte var deltakelsen på landsleiren på Lista hvor ni speiderne sammen leder Trine og sjåfør Svein Olav Heggheim la ut på kjøretur med minibussen. (eldrebussen).
 
- Av alle deltakerne på landsleiren var det vi fra Herøy som kjørte lengst med bil, kunne Trine Heggheim fortelle mandag.
 
Globalaksjon
Ti av de eldste speiderne deltok i høstens Globalaksjon og ved hjelp av å gå fra dør til dør og jobbe litt, fikk de ti samlet inn nærmere sju tusen kroner til fattige barn på Madagaskar.
 
For den solide innsatsen fikk speiderne hver sin turkopp av sin leder.
 
Seremonier 
Tre nye speidere ble i år tatt opp, og flere steg i gradene fra ”Oppdager” til ”Stifinner”, mens andre flere avanserte fra ”Stifinner” til ”Vandrer”.
 
Etter de fine seremoniene ble det servert kaffe, saft og kaker.
1_hoestfest_globalaksjon
Disse ti speiderne samlet inn nærmere sju tusen kroner til Globalaksjonen i høst og fikk en liten påskjønnelse fra leder Trine Heggheim for det.
1_hoestfest_frammoette
Mange møtte fram på høstfesten i aulaen.
1_hoestfest_allsang
Allsang med velkjente "speidersanger" er fast innslag og her leder en speidergruppe an, med Trine Heggheim på gitar.
1_hoestfest_duk
Fra utstillinga under høstfesten.

Annonser