Mange kretsmestere på hjemmebane

KM badminton 2020_jentekamp

Badmintonspillerne fra Herøy forsynte seg godt av premiebordet under helgas kretsmesterskap i badminton i Herøyhallen.

Badmintongruppa i Herøy IL arrangerte fra fredag 17. til søndag 19. januar KM i badminton for Midtnorsk Nord. Det deltok i underkant av 100 spillere på mesterskapet og ifølge leder Ole Christoffer Olsen er dette noe mindre enn tidligere. Han opplyser ellers at arrangementet har gått veldig fint og er også godt fornøyd med egne spillere og arrangørstaben. Han takker ellers alle sponsorer som er med og støtter dem. Ole Christoffer er også fornøyd med at det har vært mange på tribunen og sett på kampene.

- Det har gått utrolig bra og folk er flinke til å stille opp. Vi har også solgt flere av banene til ulike sponsorer og det er vi selvsagt veldig takknemlig for. Vi har hatt noen frafall på grunn av at vi er inne i influensasesongen, men det har ikke vært så mange. Dette har nok gjort det litt mer romslig enn det ellers kunne vært.

Over halvparten av deltakerne representerte Herøy og i tillegg deltok en stor tropp fra Nesna, mens resten av spillerne kom fra Trønder-klubbene Gullvikmoen og Grong.

I klasse senior A tok Marit Isaksen og Lotte Moe gull i double mens Lotte Moe fikk sølv i single. Ole Christoffer fikk bronse i double sammen med den utflyttede herøyfjerdingen Emil Pettersen. Det kan også nevnes at de utflyttede herøyfjerdingene Barbro Johnsen og Emil Pettersen som nå spiller for Gullvikmoen tok gull i single.

I klasse senior C fikk Tore Grønbech gull i single og vant også double sammen med sin sønn Gabriel. I mixeddouble vant Kent Roger Sandvær og Anette Jakobsen Mathisen gull mens Morten Hanssen og Marit Isaksen tok sølv. Hans Nilsen og Lotte Moe tok også bronse i samme klasse.

I U13A ble Marius Sandvær kretsmester med Leander Nilsen på en 3. plass. Signe Lenning fikk gull i single med Nora Jørgensen og Dorthe Lorvik på de neste plassene. I double vant Signe Lenning gull sammen med Nora Jørgensen med Linnea Nordnes Prestø og Dorthe Lorvik på 2. plass. Tredjeplassen gikk også til herøyspillerne Louna Mourad og Frida Olsen Roan.

I klasse U15A fikk Filip Andre Brasøygård Johansen en 2. plass og Gabriel Grønbech en 3. plass. I mixeddouble fikk Dorthe Lorvik en 2. plass sammen med Peder Olai Johansen.

I U17A ble Nila Lorvik kretsmester i single med Laura Taidla og Urd Dalen på de neste plassene.

Vi henviser ellers til badmintonportalen.no for alle resultater.

Her er flere bilder fra arrangementet.

KM badminton 2020_premie7
Marius Sandvær ble kretsmester i klasse U13A. (Foto: Oddbjørn Lorvik)
KM badminton 2020_publikum1
Publikum fulgte med på kampene fra tribunen.
KM badminton 2020_premie13
De yngste spillerne flotte deltakerpremier. (Foto: Oddbjørn Lorvik)
KM badminton 2020_premie5
Disse tre gjorde alle flotte prestasjoner.

  1 / 27 
 
KM badminton 2020 
KM badminton 2020
(Foto: Oddbjørn Lorvik)
 


Annonser