Av de rundt 60 som deltok var det hele 48 spillere som spilte for Herøy IL og dette resulterte at det derfor ble en del rene Herøy-dueller. Leder i badmintongruppa, Astrid Reinertsen sier hun er nokså skuffet over at det var så få spillere fra Trøndelag.

- Det legges ned mange arbeidstimer i forberedelse og gjennomføring av turneringa og vi må derfor innrømme at vi er skuffet over at det deltok så få spillere fra klubbene i Trøndelag. Nå ble det ei flott turnering uansett og vi sender en stor takk til de som fant veien utover til oss fra Orkanger, Leksvik, Rissa, Nesna og Rana. Vår klubb har spesielt mange spillere i U9 og Damer U17.

- Styret ønsker å takke spillere, trenere, foreldre, frivillige og ikke minst sponsorer som gang på gang stiller opp for oss. Og nok en gang håper vi at entusiasmen og spillegleden smitter over til våre kjære nabokommuner, sier Reinertsen.

Det ble oppnådd mange gode resultater av spillerne fra Herøy og av disse kan det nevnes at Live Hov Grønbech oppnådde sterke resultater og vant i kamp med spillere som er 2-3 år eldre enn henne. Børge Håland og Elias Lenning oppnådde også sterke resultater i kamp med eldre spillere. Det ble spilt nesten 170 kamper under årets cup i Herøyhallen.

Trykk her for å lese alle resultatene på badmintonportalen.

Foto: Astrid Reinertsen