Stian Prestø forteller til Herøyfjerdingen at turneringen hadde rundt 200 deltakere og at det ble spillt 452 kamper. Turneringer gikk i Trondheim spektrum over 14 baner og badmintongruppa i Herøy reiste med 16 utøvere, og fikk mange gode resultater.

- Vi gjorde mer eller mindre rent bord i de yngre klassene. I finalen i herresingel 11 fikk vi et rent herøyoppgjør mellom Børge Håland og Elias Lenning og det samme var tilfelle i damesingel 13, der Live Hov Grønbech og Frida Prestø møtte hverandre i finalen, sier Stian Prestø.

- Både Live og Elias reiste hjem med tre gull, noe som innebærer gull i alle klassene som det er mulig å stille opp i, og det er jo en svært god prestasjon, sier Stian

Arrangerer KM i januar
Badmintongruppa i Herøy IL skal arrangere kretsmesterskap i badminton i Herøyhallen i slutten av januar og da skulle vi gjerne hatt flere voksne til å hjelpe oss. Kretsen vi er med i går fra Nord-Trøndelag i sør til Saltfjellet i Nordland i nord og vi regner med at det kan komme rundt 150 spillere. Både jeg og Torgeir Lenning er med både som spillere og trenere og vi håper selvfølgelig at vi blir nok funksjonærer til at vi kan delta på KM på hjemmebane også, sier Prestø.

- Dersom det er noen frivilliuge som vil hjelpe oss er vi selvsagt svært takknemlig for det. Det er bare å ta kontakt, avslutter spillende trener Stian Prestø.

Her er resultatliste for utøverne fra Herøy

HSU 11
1. premie Elias Lenning,
2. premie Børge Håland.

HDU 11
1.premie Elias Lenning/ Børge Håland.

DSU 13
1.premie Live Grønbech,
2.premie Frida Prestø.

HSU 13
2.premie Andreas Johansen.

DDU 13
1. premie Live Grønbech/ Frida Prestø.

MDU 13
1. premie Elias Lenning/ Live Grønbech.

DDU 15
2. premie Louise Prestø/Kristiane Lenning.

HDU 15
3. premie Elisa Johansen/ Vemund Wennemo.

DSC 
1. premie Anita Prestø Aasebø.

Herrer double - klasse C
3. premie Torgeir Lenning/ Stian Prestø.

Mix double - klasse C
2.premie: Elin Hansen/ Torgeir Lenning

Forklaringer:
H=herre, D=dame, M=mix, S=single, D=double, U15 =ungdom under 15.